Babylon

Het Zuidelijk Toneel speelt de voorstelling Babylon, over buitenlanders die in Nederland komen wonen, geschreven door vijf verschillende auteurs. Van al die verhalen legde regisseur Matthijs Rümke een bont mozaïek met veel spelers, inclusief amateurs. Gasten uit de steden waarin wordt opgetreden duiken op. Rümke heft een lofzang op de multiculturele samenleving aan. De sfeer is vriendelijk, vrolijk, goedmoedig. Babylon is onvervalst feel good-theater, geraffineerd en naïef tegelijk. Tournee t/m 30 juni. Inl 040-2460656 en www.hzt.nl Foto Phile Deprez Deprez, Phile

Het Zuidelijk Toneel speelt de voorstelling Babylon, over buitenlanders die in Nederland komen wonen, geschreven door vijf verschillende auteurs. Van al die verhalen legde regisseur Matthijs Rümke een bont mozaïek met veel spelers, inclusief amateurs. Gasten uit de steden waarin wordt opgetreden duiken op. Rümke heft een lofzang op de multiculturele samenleving aan. De sfeer is vriendelijk, vrolijk, goedmoedig. Babylon is onvervalst feel good-theater, geraffineerd en naïef tegelijk.

Tournee t/m 30 juni. Inl 040-2460656 en www.hzt.nl