A Clockwork Orange

Toneelgroep D’ Electrique en freepunkband The Ex gaan op tournee met hun bewerking van A Clockwork Orange, gebaseerd op de toekomstroman van Antony Burgess, vooral bekend van de verfilming. In de regie van Ola Mafaalani spelen Ko van den Bosch, Malou Gorter en Bart Klever het beruchte verhaal over hangjongeren die roven en moorden. De theaterversie is van een overweldigende kracht. Beeld en geluid zijn overdonderend. Theater als een punkconcert, een oerkreet vol ziel . Tournee t/m 6 juni. Info 020-6164004 of www.humstu.nl. Foto Sanne Peper D'ELECTRIQUE. SCENE UIT "A CLOCKWORK ORANGE" KO V. D. BOS, KATHERINA EN JOS. FOTO LEX VAN ROSSEN T.A.V. KUNSTREDAKTIE Rossen, Lex van

Toneelgroep D’ Electrique en freepunkband The Ex gaan op tournee met hun bewerking van A Clockwork Orange, gebaseerd op de toekomstroman van Antony Burgess, vooral bekend van de verfilming. In de regie van Ola Mafaalani spelen Ko van den Bosch, Malou Gorter en Bart Klever het beruchte verhaal over hangjongeren die roven en moorden. De theaterversie is van een overweldigende kracht. Beeld en geluid zijn overdonderend. Theater als een punkconcert, een oerkreet vol ziel .

Tournee t/m 6 juni. Info 020-6164004 of www.humstu.nl.