5 TONEEL

Door 't stof Rotterdam: O.T. Theater, Sint Jobsweg 3. Tijd: 20.00u. Entree: 12 tot 16 euro. Inl/res: 010-4769029; www.ot-rotterdam.nl Door ‘t stof (The Mercy Seat) van de New Yorkse toneelschrijver Neil La Bute gaat over een man die de aanslagen van 9/11 overleeft omdat hij bij zijn minnares is. Hij besluit deze staat van schijndood aan te grijpen om stiekem bij zijn vrouw weg te gaan. Vertaling: Fabian Jansen. Spel: Fabian Jansen, Ria Marks. Regie: Mirjam Koen. Door: Onafhankelijk Toneel en Toneelschuur Producties. Door ‘11 september’ geïnspireerd

Door 't stof

Rotterdam: O.T. Theater, Sint Jobsweg 3. Tijd: 20.00u. Entree: 12 tot 16 euro. Inl/res: 010-4769029; www.ot-rotterdam.nl

Door ‘t stof (The Mercy Seat) van de New Yorkse toneelschrijver Neil La Bute gaat over een man die de aanslagen van 9/11 overleeft omdat hij bij zijn minnares is. Hij besluit deze staat van schijndood aan te grijpen om stiekem bij zijn vrouw weg te gaan. Vertaling: Fabian Jansen. Spel: Fabian Jansen, Ria Marks. Regie: Mirjam Koen. Door: Onafhankelijk Toneel en Toneelschuur Producties.