Who's next

Viggo Waas, cabaretier en acteur. Vandaag wordt Johan Cruijff zestig. Presentator Robert van de Roer spreekt met de Cruijff-imitator en ex-Ajaxied over El Salvador uit betondorp. Welke gaven bezit deze beste voetballer van de wereld volgens Waas? En wat valt hem verder op in nrc.next? Nederland, Amsterdam, 12 juli 2006 Cabaretier Viggo Waas Foto: Amber Beckers/Hollandse Hoogte Beckers/Hollandse Hoogte

Viggo Waas, cabaretier en acteur. Vandaag wordt Johan Cruijff zestig. Een gesprek met de Cruijff-imitator en ex-Ajacied over El Salvador uit betondorp. Welke gaven bezit deze beste voetballer van de wereld volgens Waas? En wat valt hem verder op in nrc.next?

Gisteren zei Ruud de Wild: „Ik durf te zeggen dat ik een kwart van de bijbel uit mijn hoofd ken.”

Who’s Next is te zien om 13.40u., 17.45u. en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl