1 uit eten met iens

Ginger

Maastricht, Tongersestraat 7Telefoon (043) 326 00 22Keuken open 12.00-23.00u., za-zo vanaf 17.00u.Gem. prijs 3-gangen à la carte 24,00 euroCategorie: Rustig praten

Tussen de klassieke eetcafés opvallend hip en trendy. Bonsaiboompjes en sumoworstelaars aan de muur, strak wit servies en stokjes om mee te eten. Alleen al de geur van de mix van Chinese en Japanse specialiteiten laat je het water in de mond lopen. Sushi, dimsum of roerbaknoedels bestel je via een afscheurstrookje van de papieren placemat. Vernieuwend en alleen al daarom highly recommendable.

uitstekend | Geweldig restaurant met een perfecte keuken. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Alles is vers. Veruit de lekkerste sushi die in de verre omtrek te krijgen is. Bediening is erg goed. Niet te formeel, maar erg gezellig, snel en oplettend. Het interieur is erg mooi, strak maar erg knus. (04-03-2007 M. M. te Sittard)

goed | Al vaak gegeten en iedere keer tevreden. Prijs-kwaliteitverhouding van het gebodene is goed en de zaak heeft een prettige ambiance. Mooi interieur en concept goed doorgevoerd tot de menukaart aan toe. (13-01-2007 P. G. te Maastricht)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens