5 TONEEL

Babylon - Het Zuidelijk Toneel Eindhoven: Parktheater Eindhoven. Aanvang: 20.30u. Entree: v.a. 19 euro. Inl/res: 040-2111122; www.hzt.nl Voor de voorstelling Babylon zette het Zuidelijk Toneel vijf schrijvers op ontmoetingspunten van de multiculturele samenleving, om van daaruit verslag te doen. Enver Husicic streek neer bij de buurtkapper, Karim Traïdia zat in een asielzoekerscentrum, Boldi de la Parra bekeek het leven van enkele nieuwkomers, Jeroen van den berg verdiepte zich in de reclamewereld, Shirley Gast bekijkt de relatie tussen taal en religie. Toneel over multiculti Nederland

Babylon - Het Zuidelijk Toneel

Eindhoven: Parktheater Eindhoven. Aanvang: 20.30u. Entree: v.a. 19 euro. Inl/res: 040-2111122; www.hzt.nl

Voor de voorstelling Babylon zette het Zuidelijk Toneel vijf schrijvers op ontmoetingspunten van de multiculturele samenleving, om van daaruit verslag te doen. Enver Husicic streek neer bij de buurtkapper, Karim Traïdia zat in een asielzoekerscentrum, Boldi de la Parra bekeek het leven van enkele nieuwkomers, Jeroen van den berg verdiepte zich in de reclamewereld, Shirley Gast bekijkt de relatie tussen taal en religie.