1 uit eten met iens

Huize Molenaar

Korte Nieuwstraat 6, UtrechtTelefoon (030) 231 03 47 Keuken open alleen op reservering, betaling alleen per factuur.Minimum menuprijs 38,50 euroCategorie: Kindvriendelijk

Alles in dit luxueus ingerichte herenhuis, schuin tegenover de Domtoren, is ‘comme il faut’: zeer nette bediening, mooi opgemaakte borden en een uitstraling die overeenkomt met de verwachtingen. Je kunt in deze uitermate professionele gelegenheid terecht voor besloten diners, huwelijken, vergaderingen, feesten en partijen. Bij mooi weer is de stadstuin met uitzicht op de oudste stadsmuur van Utrecht een ontspannen halte.

uitstekend | Dit wordt de dinerlocatie van ons aanstaand huwelijk. We zijn voor een proefdiner in januari bij ze geweest en dit was helemaal super! De prijs-kwaliteit-verhouding is echt heel erg goed. Ik heb nu al zin om er straks weer te eten! (08-03-2007 A. L. te Utrecht)

uitstekend | Als je met een grote groep mensen écht goed wilt eten, moet je hier zijn. We hadden een zesgangen diner, met spoom (champagne met ijs). Menukaartjes waren in het Frans en het Engels want we waren met gasten uit het buitenland. (03-03-2007 L. B. te Delden)

Eet en recenseer mee viawww.nrc.nl/iens