Internet Voorkeur

Leuke dingen. Ook wel eens moeite met het bedenken van een activiteit terwijl je wel de behoefte hebt iets leuks te gaan doen? Misschien is de website www.leukedingendoen.nl dan een uitkomst. Op de site zijn tips te vinden voor uitjes op diverse gebieden: cultuur, familie, nacht, buiten, romantiek, fun en relax. Klik op je voorkeur en een tweede keuzemenu verschijnt waarin aangegeven kan worden wat de weersomstandigheden zijn, hoeveel geld je beschikbaar hebt en of je alleen, met z’n tweeën of met een groep iets wilt gaan doen. Eenmaal alles aangegeven, biedt de website een overzicht van mogelijke activiteiten. Met korte kreten als ‘Ferrari rijden’, ‘lachyoga’ en ‘slapen in privé-toren’ worden de activiteiten aangekondigd. Mochten deze kreten je interesse wekken, dan kun je doorklikken voor een uitgebreide omschrijving van de activiteit en contactgegevens. Een andere mogelijkheid om een activiteit te vinden is zoeken via het zoekmenu. Op deze manier kun je nog specifieker zijn in het aangeven van je wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de datum en de regio van je voorkeur op te geven. Al met al heeft de site genoeg tips te bieden. Of er voor iedereen ook daadwerkelijk een bruikbare tip tussen zit, kan de bezoeker zelf beoordelen.

Meer informatie op www.leukedingendoen.nl.