7 Knutselen

Ontwerp een speelautomaat

www.marrsbar.net

Onder de noemer ‘we hate glue’ heeft de eigenaar van een barretje aan de Spaanse kust, in Benidorm, een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. En niet zomaar een. Je kunt er namelijk wel 250 euro mee winnen. Wat houdt de wedstrijd in? Op de website van de bar vind je een vouwmodel van een speelautomaat (te downloaden in pdf), waarop je je kunt uitleven. Bedenk een origineel patroon, dat de speelautomaat ook in opgezette vorm een flitsend uiterlijk geeft. Teken dat patroon in, sla het op als pdf en stuur het per mail terug, onder vermelding van naam, land en website. Nog tot 30 april zijn inzendingen welkom. Als je alvast wil spieken wat je concurrentie ervan heeft gemaakt: enkele tien-tallen ontwerpen zijn al online geplaatst. Laat je inspireren. De eigenaar van de bar, James Marr, is overigens zelf ook grafisch ontwerper. Zijn werk kun je bekijken op www.themonkeynuts.com. (MM)

Met bijdragen van Henk Leenaers, Marjolein Marchal, Nicole Robbers en Dirk Vandenberghe