6 Shoppen

Designerkoopjes

www.net-a-porter.com

Rokjesdag ligt al weer achter ons en de eerste voorbodes van de zomer hebben de zin ons te hullen in frivole zomerjurkjes en kittige open schoentjes al flink aangewakkerd. Tijd dus om op zoek te gaan naar wat updates voor de garderobe. Eén probleempje: hoe te voorkomen dat je collega of vriendin straks in dezelfde jurk naast je zit? Designerkleding dan maar? Meestal erg kostbaar en één nieuw jurkje volstaat niet. Gelukkig is er Net-a-Porter, een site vol online te bestellen designerkoopjes, van tassen tot bikini’s, van schoenen tot sieraden. Wat te denken van een jurkje van Anna Sui of Chloé? Of toch maar liever eindelijk een Marc Jacobs? Beeldig met de pumps van Jimmy Choo of Bottega Veneta. Een snoezig tasje van Day Birger et Mikkelsen erbij en de zomer kan beginnen. Nog ideetjes nodig? Blader dan vooral door het online-tijdschrift, succes verzekerd deze zomer. (NR)

    • Nicole Robbers