Tarzan

Tarzan MUSicAL Musical in het Circustheater in Scheveningen is gebaseerd op de Disney-tekenfilm uit 1999 en de Broadway-show die Disney’s theaterbedrijf daarvan vorig jaar maakte. Inclusief de songs van popveteraan Phil Collins, in helder Nederlands vertaald door Martine Bijl. Tarzan door Joop van den Ende Theaterproducties TARZAN ® is eigendom van Edgar Rice Burroughs, Inc. en wordt gebruikt met toestemming.© 2006 Edgar Rice Burroughs, Inc. en Disney. Europese première 15 april 2007 Circustheater Scheveningen op de foto: ensemble fotograaf Deen van Meer, aangesloten bij de beroepsvereniging van fotografen GKf bij gebruik naamsvermelding verplicht deze foto mag vrij van auteursrechtvergoeding gebruikt worden voor persdoeleinden in het kader van de produktie fotograaf Deen van Meer Oudezijdsvoorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 t.n.v. In Beeld email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

Musical in het Circustheater in Scheveningen is gebaseerd op de Disney-tekenfilm uit 1999 en de Broadway-show die Disney’s theaterbedrijf daarvan vorig jaar maakte. Inclusief de songs van popveteraan Phil Collins, in helder Nederlands vertaald door Martine Bijl.

„Een vergaapshow is het geworden, grootscheepser dan het Amerikaanse voorbeeld, met meer muziek, meer effecten en musicaldebutant Ron Link als katachtige Tarzan. Jane (Chantal Janzen) is schattig en geestig, de scènes tonen het toppunt van techniek en inventiviteit. Maar inhoudelijk is het verhaal danig versimpeld.[...] Collins schreef popsongs die het van doordreunende arrangementen moeten hebben.”

Henk van Gelder, 16 april 2007

‘Tarzan’: Circustheater, Scheveningen. Inl. 0900-3005000, www.musicals.nl