Chelsea spreekt vertrouwen uit in coach Mourinho

LONDEN, 21 april. De controversiële coach José Mourinho kan bij Chelsea nog steeds op de volledige steun rekenen van de clubleiding. Algemeen directeur Peter Kenyon, na geldschieter Roman Abramovitsj de grote man bij de Engelse kampioen, sprak gisteren via de eigen mediakanalen van Chelsea het volste vertrouwen uit in de Portugees. Hij deed dat om de aanhoudende geruchtenstroom in de Britse media over een spoedig vertrek van Mourinho te stoppen. ”José heeft een contract tot medio 2010 en hij wil graag blijven”, benadrukte Kenyon. ”We zijn niet van plan om hem te ontslaan. Volgens de Britse tabloids is de relatie tussen Mourinho en Abramovitsj slecht. Chelsea zou daardoor gedwongen zijn om na dit seizoen met de oud-coach van FC Porto te breken.