Internet Voorkeur

Festival Mundial. Het festivalseizoen is (bijna) weer begonnen. Het multiculturele Festival Mundial, dat op 16 en 17 juni in Tilburg plaatsvindt, bestaat dit jaar twintig jaar. En daarom wil de festivalorganisatie de bezoekers iets speciaals bieden: ‘het sterkste en veelzijdigste programma in twee decennia’. Oftewel Roots en Rock, Wereld en Funk, Reggae en Salsa, Hiphop en Urban uit onder andere Jamaica, Bali, Barbados en Puerto Rico. Met als leuk extraatje ruimte voor talent uit ontwikkelingslanden, omdat cultuur volgens de mensen achter Festival Mundial een ijzersterk middel voor armoedebestrijding is. Op de website van Mundial Productions, het organiserende bedrijf, is nu het volledige programma van het festival te vinden. Verder biedt festivalmundial.nl meer informatie over een aantal van de artiesten die optreden, en kunnen enthousiaste bezoekers via de site meteen een passe-partout en een ticket voor de camping van het festival kopen. Ook op de site: alles over Via Del Mondo, de kinderversie van festival Mundial, en Mundial weken, die voorafgaand aan het festival plaatsvinden. Sla alvast zonnebrand in, koop een handig campingstoeltje en reis naar Tilburg voor het multiculturele festival dat het al twintig jaar volhoudt.

Meer informatie op www. festivalmundial.nl.