5 Series kijken

Je hoéft ’t niet op maandag te zien Online tv-programma’s kijken www.alluc.org

Online tv-programma’s kijken

www.alluc.org

Houd jij ook altijd de maandagavond vrij omdat je absoluut geen aflevering van de serie Grey’s Anatomy kan missen? Dankzij alluc.org kan je voortaan op maandagavond gewoon weer afspraken maken. Via deze website kan je namelijk op elke willekeurig tijdstip afleveringen van de populairste Amerikaanse series volgen. Heb je net die ene aflevering van Will and Grace gemist of meer zin om een Southpark-marathon te houden? In de online databank kan je deze, en vele andere, series vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Blackadder, The Simpsons, Law and Order, Sex and the City, Band of Brothers en Rome. Het zoeken van je favoriete programma is simpel. De series zijn namelijk op alfabetische orde gerangschikt. Wil je graag een komedie zien, maar geen idee welk programma je moet gaan kijken? Kijk eens onder de knop most viewed. Hier kan je de populairste afleveringen van het moment vinden. (RH)