5 KUNSTENFESTIVAL

S5 Held/Antiheld Leiden: Scheltema, Marktsteeg 1. Vrijdag 19.00-1.00u; zaterdag 12.00-23.00u; zondag 12.00-19.00u. Passe-partout voor drie dagen: 10 euro. Inl: www.scheltemacomplex.nl Diego Maradona, James Joyce, Kapitein Broos, Luigi Russolo, Oscar Niemeyer en Saddam Hussein: Scheltema staat dit weekend bol van beelden, beschouwingen en odes aan helden en antihelden uit het verleden en het heden. Kunstenaars, muzikanten, wetenschappers en performers brengen hen tot leven in installaties, kunstwerken, lezingen en optredens. ‘Sadammania’ van Teun Voeten

S5 Held/Antiheld

Leiden: Scheltema, Marktsteeg 1. Vrijdag 19.00-1.00u; zaterdag 12.00-23.00u; zondag 12.00-19.00u. Passe-partout voor drie dagen: 10 euro. Inl: www.scheltemacomplex.nl

Diego Maradona, James Joyce, Kapitein Broos, Luigi Russolo, Oscar Niemeyer en Saddam Hussein: Scheltema staat dit weekend bol van beelden, beschouwingen en odes aan helden en antihelden uit het verleden en het heden. Kunstenaars, muzikanten, wetenschappers en performers brengen hen tot leven in installaties, kunstwerken, lezingen en optredens.