4 MUZIEK

4 MUZIEK The Ringtone Event Live Den Haag: Museum voor Communicatie. Zondag vanaf 13.00u. Inl: www.theringtonesociety.com The Ringtone Event Live presenteert live optredens van de upcoming bands Mono, Doktor Schnitt, Crappy Dogs en EON. Van elk optreden worden direct ringtones gemaakt die je gratis naar je mobieltje kunt versturen. Met dit event viert het museum de komst van de Ringtone Machine, waarmee je je eigen ringtones componeert. De machine staat tot 31 juli in het museum. Op vertoon van een oude entreeticket van Paard van Troje krijg je gratis entree tot dit evenement! De mannen van Mono

The Ringtone Event Live

Den Haag: Museum voor Communicatie. Zondag vanaf 13.00u. Inl: www.theringtonesociety.com

The Ringtone Event Live presenteert live optredens van de upcoming bands Mono, Doktor Schnitt, Crappy Dogs en EON. Van elk optreden worden direct ringtones gemaakt die je gratis naar je mobieltje kunt versturen. Met dit event viert het museum de komst van de Ringtone Machine, waarmee je je eigen ringtones componeert. De machine staat tot 31 juli in het museum. Op vertoon van een oude entreeticket van Paard van Troje krijg je gratis entree tot dit evenement!