1 uit eten met iens

Blok’s Restaurant

Krommestraat 49, AmersfoortTelefoon (033) 461 02 22Keuken open vanaf 18.00, di-wo geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 32,50 euroCategorie: Kindvriendelijk

In dit bijdetijdse en rustige restaurant krijg je een persoonlijke ontvangst. Neem bijvoorbeeld een verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Niet goedkoop, en de porties zijn bepaald niet al te groot, maar daardoor heb je wel de mogelijkheid eens voor vier of vijf gangen te gaan naast een bijzonder lekkere amuse. Of na een citroentaartje. Het smaakt allemaal super!

Uitstekend | Je merkt aan alles dat hier met veel plezier wordt gewerkt. Het 4-gangen verrassingsmenu was een aaneenschakeling van kleine feestjes! Je hebt de neiging om steeds kleinere hapjes te nemen om er langer van te kunnen genieten. Top. (12-02-2007 K. van der V. te Maarn)

Uitstekend | Wat een geweldig restaurant. Super gerechten en zeer goede wijnen. De gegrilde makreel is nog steeds een smaakvolle herinnering, net als het citroentaartje. We gaan hier zeker weer heel snel naar toe. (02-11-2006 G. van G. te Bunschoten)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens