Troostwijk naar Jones Lang LaSalle

Amsterdam, 19 april. Het makelaarskantoor Troostwijk komt in handen van zijn Amerikaanse branchegenoot Jones Lang LaSalle. De partijen hebben overeenstemming bereikt over een overname. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De bedrijven vormen naar eigen zeggen het grootste kantoor in Nederland op de markt van aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Daarmee zouden ze DTZ Zadelhoff voorbijstreven als marktleider. Jones Lang LaSalle en Troostwijk verkochten vorig jaar voor meer dan 2,3 miljard euro aan beleggingsobjecten. Beide partijen zitten vooral in commercieel vastgoed.

Rectificatie / Gerectificeerd

Het bericht Troostwijk naar Jones Lang LaSalle (19 april, pagina 17) kan de indruk wekken dat de Troostwijk Groep is overgenomen door Jones Lang LaSalle. Alleen Troostwijk Makelaars OG is overgenomen. De Troostwijk Groep is zelfstandig gebleven.