Overige films

Men of Honor (George Tillman, 2000, VS). Authentieke geschiedenis van Carl Brashear, de eerste zwarte marineduiker. Met groot doorzettingsvermogen volgt Bashear een elite-opleiding, gedrild door de drankzuchtige, zelfdestructieve bullebak Robert DeNiro. RTL7, 20.30-22.50u., onderbroken door reclame.

Something’s Gotta Give (Nancy Meyers, 2003, VS). Zoete romantische komedie waarvan de grap eruit bestaat dat een man van boven de vijftig (Jack Nicholson) valt voor een vrouw van zijn eigen leeftijd (Diane Keaton) en dat een veel jongere man (Keanu Reeves) dat ook nog eens doet. Net5, 20.30-22.50u., onderbr. door reclame.

Buying the Cow (Walt Becker, 2002, VS). Waarom zou je een koe kopen (trouwen), als je de melk (seks) ook gratis kunt krijgen? Aldus het motto van de hoofdpersoon in een vulgaire komedie over de mannelijke bindingsangst. Veronica, 22.40-0.15u., onderbroken door reclame.