Meisjes vallen voor werkdrift

In deze doorsnee, niet zo heel grappige komedie gaan een lanterfanter en een streber het gevecht aan om werknemer van de maand te worden in de hoop in de gunst te vallen van de nieuwe, lekker blonde caissière. De lanterfanter loopt normaal gesproken de kantjes eraf in het gigantische winkelcentrum waar hij als vakkenvuller werkt. De opgefokte streber wil altijd de beste zijn. Even lijkt het erop dat Employee of the Month een satire is op die oeroude Amerikaanse waarden als het tegen alle prijs succesvol willen zijn en de drift om met alles en iedereen in competitie te gaan. Maar deze waarden worden niet ter discussie gesteld maar juist bevestigd in de finale waar zelfs de meest luie collega`s van flierefluiter Zack juichen voor het staaltje arbeidsdrift waar Amerikaanse meisjes graag voor vallen.

André Waardenburg

Employee of the Month.

Regie: Greg Coolidge. [br/]Met: Dane Cook, Dax Shepard, Jessica Simpson.[br/] In: 20 bioscopen. [br/]

    • André Waardenburg