6 Hond verzorgen

Een spray tegen roos, voor honden

In between bath spray

www.dogsetc.nl, van 17,95 tot 22,50 euro excl. 6,20 euro verzendkosten

Hoe houd je een hond schoon? Geen eenvoudige opgave. Speelse honden kijken niet uit waar ze lopen of nemen pardoes een verfrissende duik in een plas of sloot. Het gevolg: onreine poten en een vieze vacht. Jammer genoeg houden veel trouwe viervoeters er niet van om gewassen te worden. Dogs etc verkoopt In between bath sprays. Hiermee kan je je hond fris houden, zonder dat het dier in bad hoeft. Heeft je puppy gespeeld in de modder en stinkt zijn vacht? Dan is de puppy spritz spray, tegen nare luchtjes, een optie. Dog etc belooft in ieder geval dat “de pup hemels gaat ruiken.” Of zit de vacht van je cocker spaniël vol met roos? De sheabutter skin repair and dander care spray gaat huidschilfers tegen. Dogs etc verkoopt zelfs een reissetje, met een mini shampoo, conditioner, spray en zeep (19,95 euro). Geen excuus meer voor een vieze viervoeter op vakantie. (RH)