1 uit eten met iens

Lambermon’s

Haarlem: Spaarne 96 ZW Telefoon (023) 542 78 04Keuken open 18.00-22.00u., ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 28,50 euroCategorie: Tapas

Het eigenwijze kooktheater geeft een entertainende blik in de keuken, met telkens een ander resultaat. Het concept: elk half uur een goed geproportioneerde gang waaraan je wel of niet kunt meedoen. Afwisselend vis en vlees met goed gekozen wijn. De kazen als dessert zijn echt bijzonder. De inrichting van de voormalige bierbrouwerij is prachtig, maar niet intiem.

uitstekend | Het concept van dit restaurant is erg leuk om te ervaren. Erg leuk personeel. Wij waren met een groep maar met z’n tweeën ook prima te doen. Wil je eens wat anders, dan is dit restaurant beslist een aanrader! (26-02-2007 H. M. te Hoofddorp)

matig | Al vaak geweest. De smaak van de gerechten wordt steeds complexer (prima kwaliteit, maar te veel overheersende smaken), de wijnen prijzig en de bediening nu toch wel erg slecht. Concept blijft leuk, vooral voor nieuwkomers. (30-01-2007 R. G. te Beverwijk)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens