Who’s next

„Toen ik 24 was, was ik op mijn rijkst: ik had 18 miljoen aan aandelen. En toen barstte de internetzeepbel.” who’s next vandaag op tv Mediaondernemer en investeerder Annemarie van Gaal beoordeelt op tv in Dragons’ Den welke innovatie een investering verdient. Presentator Robert van de Roer wil weten waar zij zelf in investeert. Nederland, Amsterdam, 05-03-2006, Mode show Mart Visser, bekende nederlanders, Haut Couture collectie zomer 2006, Annemarie van Gaal, Foto: Cliff Dakota/ Hollandse-Hoogte Hollandse Hoogte

Annemarie van Gaal is mediaondernemer en investeerder. Nederland staat in de top-10 van meest innovatieve landen. Van Gaal beoordeelt op tv in Dragons’ Den welke innovatie een investering verdient.

Gisteren zei Jacob van Duijn (32): „Ik was op mijn rijkst op mijn vierenWho’s nexttwintigste. Ik had 18 miljoen als aandelenkapitaal en toen barstte de internetzeepbel.”

Who’s Next is te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 0.00 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl