7 Scripties lezen

Paper? Zet én bekijk ze online Scriptiewinkel www.scriptiewinkel.nl
Paper? Zet én bekijk ze online Scriptiewinkel www.scriptiewinkel.nl

Scriptiewinkel

www.scriptiewinkel.nl

Elk jaar verdiepen honderden studenten zich in even zoveel onderwerpen. Maanden zijn ze er zoet mee, eerst met het selecteren van een interessant onderwerp, vervolgens met (literatuur)onderzoek en schrijven. Afstudeerscripties en masterproeven zijn het resultaat en als het meezit een diploma. En dan? Kijkt niemand er ooit nog naar om. Eeuwig zonde! De Scriptiewinkel verkoopt die werkstukken die praktisch toepasbaar zijn voor het midden- en kleinbedrijf en minimaal met een zeven beoordeeld zijn. Inmiddels is er keus uit meer dan 150 scripties, van ‘online adverteren’ tot ‘Exploring Second Life’. Je kunt zoeken op onderwerp, onderwijsinstelling of faculteit en de samenvatting online lezen. Voor 40 euro schaf je de hele scriptie in pdf-formaat aan mét de contactgegevens van de student. Die krijgt zelf tien euro. Toch leuker dan het stof laten verzamelen achter in de boekenkast. (CJ)

Met bijdragen van Eline Bergmans, Carola Janssen, Henk Leenaers, Marjolein Marchal