6 plasstop

Lavatory Navigator www.bestthings.nl, 29,95 euro Je wordt ’s nachts wakker en moet naar het toilet. Balen, want je bent hartstikke slaperig. Op de tast wankel je naar de badkamer. Eenmaal in de badkamer beland, zul je toch het licht aan moeten doen. Als vrouw wil je niet op de deksel gaan zitten en al helemaal niet op de rand van de kale toiletpot. Die is koud en vies. En als man wil je natuurlijk weten waar je zo ongeveer moet richten. Maar dat felle licht in de badkamer, dat is niks. Aangenamer is het zachte licht dat de Lavatory Navigator verspreidt. Inderdaad, het is best absurd. Maar praktisch is het wel. Je plaatst dit lichtgevende apparaatje op het toilet en zodra je het toilet hebt gevonden, gaat het lichtje aan. Vanaf de omhoog staande deksel verlicht het de toiletpot. Bovendien geeft het aan of de bril omhoog staat (rood licht) of naar beneden is (groen licht). Zo kun je je slaapwandeling voortzetten, niet onderbroken door fel licht.

Lavatory Navigator

www.bestthings.nl, 29,95 euro

Je wordt ’s nachts wakker en moet naar het toilet. Balen, want je bent hartstikke slaperig. Op de tast wankel je naar de badkamer. Eenmaal in de badkamer beland, zul je toch het licht aan moeten doen. Als vrouw wil je niet op de deksel gaan zitten en al helemaal niet op de rand van de kale toiletpot. Die is koud en vies. En als man wil je natuurlijk weten waar je zo ongeveer moet richten. Maar dat felle licht in de badkamer, dat is niks. Aangenamer is het zachte licht dat de Lavatory Navigator verspreidt. Inderdaad, het is best absurd. Maar praktisch is het wel. Je plaatst dit lichtgevende apparaatje op het toilet en zodra je het toilet hebt gevonden, gaat het lichtje aan. Vanaf de omhoog staande deksel verlicht het de toiletpot. Bovendien geeft het aan of de bril omhoog staat (rood licht) of naar beneden is (groen licht). Zo kun je je slaapwandeling voortzetten, niet onderbroken door fel licht. (MM)