4 CABARET

Belgische cabaretier Henk Rijckaert met zijn programma Loebas. Rijckaert won de publieks- en persoonlijkheidsprijs op Humorologie 2005 en stond in 2006 in de finale van het Rotterdams Camerettenfestival. Verder een serie korte animatiefilms van Paul Moggré (Creature Comforts) en een expositie van Het Landbouwbelang, een kraakpand dat gebruikt wordt als culturele broedplaats. De geestige Henk Rijckaert

Cult-explosie

Maastricht: Kumulustheater. Aanvang: 20.30u. Entree: 4 euro. Res/inl: 043-3505555; www.sg.unimaas.nl

De Cult-explosie van studentenvereniging KoKo presenteert o.a. de Belgische cabaretier Henk Rijckaert met zijn programma Loebas. Rijckaert won de publieks- en persoonlijkheidsprijs op Humorologie 2005 en stond in 2006 in de finale van het Rotterdams Camerettenfestival. Verder een serie korte animatiefilms van Paul Moggré (Creature Comforts) en een expositie van Het Landbouwbelang, een kraakpand dat gebruikt wordt als culturele broedplaats.