1 uit eten met iens

't Raethuys

Plein 13g, Westland, WateringenTelefoon (0174) 270 214 Keuken open 18.00-22.00, wo-vr 12.00-14.30, ma-di geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 55,00 euro Categorie: Zakelijk

De keuken van deze met Michelinster getooide zaak wordt gerund door Niven Kunz, tevens de jongste chef met ster van Nederland. Je krijgt klein en verfijnd eten en dat kan botsen met wie gewend is aan aardappelen-vlees-groente. Het interieur is wat kaal en zakelijk en in combinatie met het eten blijft de bediening net iets achter. Ga hierheen om culinair te genieten en vergeet verder alles.

Uitstekend | Het vijfgangen-verrassingsmenu was verfijnd van smaak. Het wijnarrangement paste goed bij de diverse gangen. Genoeg personeel om de volle zaak te bedienen. Tafeltjes staan ver genoeg uit elkaar om privé te kunnen eten. (16-02-2007 M. L. te Den Haag)

Uitstekend | Ongelofelijk goed eten in een zeer ongedwongen sfeer. Hoewel een restaurant met een ster natuurlijk niet goedkoop is, durf ik te stellen dat de prijs-kwaliteitverhouding bij ’t Raethuys vele malen beter is dan het gemiddelde restaurant. (19-10-2006 M. D. te Rijswijk)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens