Overige Films

Hot Chick (Tom Brady, 2002, VS). Flauwe tienerkomedie waarin een domme dief en een mooi jong meisje per ongeluk in elkaars lichaam verzeild raken. Dat geeft de nodige problemen, want hoe kun je een cheerleaderswedstrijd winnen of een quarterback kussen met haren op je kin en ook nog een penis? Tien, 22.10-24.00u.

Where the River Runs Black Christopher Cain, 1986, VS). In Brazilië gedraaide lofzang op het in harmonie leven met de natuur. Tussen dolfijnen geboren en in jungle opgegroeide jongen wordt door priester Charles Durning ondergebracht in katholiek weeshuis en slaat er de lelijkheid van de civilisatie gade. ARD, 2.05-3.35u., tweetalige uitzending.

The Borrowers (Peter Hewitt, 1997, Engeland/VS). Op ‘visual effects’ leunende jeugdfilm. Parasiterende mini-mensen (10 centimeter) sluiten vriendschap met door huisbaas John Goodman belaagde mensenfamilie. Morgen, SBS6, 12.40-14.05u.