5 TONEEL

Maastricht, 22-03-07. Beeld uit de voorstelling "Imago" van Ulrich Hub bij Het Vervolg, onder regie van Leon van der Sanden met Bien de Moor en Romijn Conen. Nederlandse premiere 31-03-07. Foto Leo van Velzen Het taalgebruik is wonderlijk kuis in het toneelstuk Imago (2004) van de Duitse schrijver Ulrich Hub. Het stuk draait om seks, lust en snelle bevrediging, maar acteur Romijn Conen en actrice Bien de Moor uiten zich in fraaie zinnen. Imago heeft iets naargeestigs; het is kil en tegelijk emotioneel. Spel, decor en vernuftige regie zorgen ervoor dat de toeschouwer steeds meer facetten van een drama ziet, waarin pikante foto’s een voorbije liefde moeten redden. ‘Imago’ Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Imago – Het Vervolg

Maastricht: Derlon Theater. Aanvang: 20.30u. Res: 043-3503050.

Het taalgebruik is wonderlijk kuis in het toneelstuk Imago (2004) van de Duitse schrijver Ulrich Hub. Het stuk draait om seks, lust en snelle bevrediging, maar acteur Romijn Conen en actrice Bien de Moor uiten zich in fraaie zinnen. Imago heeft iets naargeestigs; het is kil en tegelijk emotioneel. Spel, decor en vernuftige regie zorgen ervoor dat de toeschouwer steeds meer facetten van een drama ziet, waarin pikante foto’s een voorbije liefde moeten redden.