Overige films

Va savoir (Jacques Rivette, 2001, Frankrijk/Italië/Duitsland). Zeventigplusser Rivette vergast vitaal op een amoureuze rondedans voor zes dertigplussers in een theatermilieu. Ze slenteren door hun dagen, uit levensangst, uit doelloosheid of uit besluiteloosheid. Ze zijn niet op zoek naar een schrijver, al speelt een aantal van hen wel Pirandello. Een luchtige film over toneelspelen en liefde. Met Jeanne Balibar, Marianne Basler, Sergio Castellitto. Arte, 20.40-23.10u.

The Italian Job. (F. Gary Gray, 2003, VS, Frankrijk, GB) Remake van vrolijke actiefilm met o.a. Michail Cain uit 1969, waarbij de actie is verplaatst van Turijn naar de VS. Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen. SBS6, 20.30-22.30u.