Laatste warme dag

Laatste warme dag Zandvoort, 15 april. Aan het strand werd vandaag ook bij ‘Beachclub Riche’ in Zandvoort geprofiteerd van voorlopig de laatste warme aprildag. Deze maand is een aantal weerrecords gesneuveld: zaterdag was de vroegste zomerse dag sinds de temperaturen officieel worden geregistreerd; zondag was de warmste aprildag sinds 1967, met in Westdorpe een maximumtemperatuur van 28,9 graden. Daarmee werd het record van 27,8 graden gebroken. Morgen wordt het bewolkt en dalen de temperaturen. Foto Bas Czerwinski 16-04-2007, ZANDVOORT. BEACHCLUB RICHE. FOTO BAS CZERWINSKI
Laatste warme dag Zandvoort, 15 april. Aan het strand werd vandaag ook bij ‘Beachclub Riche’ in Zandvoort geprofiteerd van voorlopig de laatste warme aprildag. Deze maand is een aantal weerrecords gesneuveld: zaterdag was de vroegste zomerse dag sinds de temperaturen officieel worden geregistreerd; zondag was de warmste aprildag sinds 1967, met in Westdorpe een maximumtemperatuur van 28,9 graden. Daarmee werd het record van 27,8 graden gebroken. Morgen wordt het bewolkt en dalen de temperaturen. Foto Bas Czerwinski 16-04-2007, ZANDVOORT. BEACHCLUB RICHE. FOTO BAS CZERWINSKI