Agassi slaat zijn vrouw met racket

Aan een partijtje tennis met haar echtgenoot Andre Agassi heeft Steffi Graf gisteren drie hechtingen in haar lip overgehouden. De Amerikaanse oud-tennisser sloeg zijn vrouw per ongeluk in het gezicht tijdens een demonstratiepartij voor het goede doel in Houston.

Agassi en Graf speelden met een handicap: ze hielden elkaars hand vast – haar linker en zijn rechter – terwijl ze tegen jongeren aan de andere kant van het net speelden.

Nadat Agassi haar had geraakt, liep Graf naar de kant met haar hand voor haar mond. Ze veegde haar mond af met een handdoek en verliet het stadion om een arts ter plekke haar lip te laten hechten. De arts had 70.000 dollar (52.000 euro) betaald om in Texas een potje te kunnen tennissen met 22-voudig grandslamwinnares Graf, die in 1999 stopte, en Agassi, die acht grandslamtitels won en vorig jaar stopte. Agassi over Graf: „Het gaat goed met haar. Het was een ongelukje.” (AP)