7 Loungen

Meeneem-loungekussen

Smooff loungekussen

www.smooff.com, 119 euro excl. 9,95 euro verzendkosten

Het begrip ‘loungen’ is inmiddels volledig ingeburgerd en dus niet vreselijk hip meer, maar de activiteit van het liggend genieten en niksen is nog steeds in. Op je vrije dag luieren in de tuin, op het strand of misschien gewoon binnen met een lekker boek. Even lekker tot rust komen. Vereiste is dan wel dat je lekker kunt neerploffen. Geen harde ondergrond, natte billen of ongemakkelijke posities. Daarvoor is de Smooff een fijne oplossing. Het is een loungekussen dat je kunt oprollen en dus meenemen naar elk willekeurig plekje waar je de rust wilt opzoeken. De waterafstotende stof maakt het reinigen makkelijk en ook de vulling kun je in zijn geheel in de wasmachine gooien. Gelukkig zijn de kleuren wel erg hip: van oranje tot aqua en van legergroen tot lime. ‘Live life the easy way’, zoals de bedenker van Smooff ons adviseert. Oprollen dat kussen en op pad. (MM)

Met bijdragen van Eline Bergmans, Carola Janssen, Marjolein Marchal en Jan Meijroos