1 uit eten met iens

Restaurant Le:en

Westerkade 37, Utrecht Telefoon (030) 251 14 11 Keuken open 17.00-22.00u., do-za tot 22.30u.Thais / AziatischGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 25,00 euroCategorie: Aan het water

Aziatische tapas die je bestelt volgens het kleine-gerechtenprincipe. Handig om te delen. Fingerfood-hapjes als Japanse kiprotsjes, Cambodjaanse beef-salade of Pakistaanse pakora’s zijn over het algemeen overweldigend goed. En de aangeraden drie tapas per persoon is ruim voldoende. Het tempo van de bediening is snel, sneller, snelst.

goed | De bediening was oké, maar er was wel telkens iemand anders, terwijl het heel rustig was, en het kon wat vriendelijker. Sommige gerechten zijn apart, maar veel lijken qua smaak wel wat op elkaar. Lekkere (verse?) sushi, sojasaus wel erg zout. Erg goede Thaise soep. Fijne curry. (22-01-2007 D. H. te Utrecht)

uitstekend | Eten bij Le:en is echt een verwennerij. Heerlijke hapjes van dim sum tot sushi en ook de cocktails zijn zeker de moeite waard. Al met al een heerlijk restaurant waar ik zeker nog eens terug kom! (23-11-2006 M. K. te IJsselstein)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens