Willemijn zet de tv stil op internet: deze maand tot nu toe

11 april 2007

“… We hebben dit keer goed in de organisatie gespeeld.”

Toch knap hoe Ronald Koeman er nog een optimistisch geluid uit weet te persen, na de kansloze uitschakeling van Peejesvee in de Champions League. Dat doet ie dan wel weer goed.

--

8 april 2007

“Suburban Shootout’ ( op de Belgische zender Canvas) is een bizarre Britse mix van Desperate housewives, Pulp Fiction en Keeping up appearances. zwaar over de top, maar goed gespeeld en heel geestig. Om een idee te krijgen: “In Little Stempington, the women don’t kill the time - they kill each other”

7 april 2007

‘Crucify me’ (Canvas) is het egodocument van een Schotse huilebalk, die op zoek gaat naar het ware geloof, en onderweg het plan opvat om zich net als Jezus te laten kruisigen. helaas besluit hij, als het puntje bij het paaltje komt, om daar toch maar van af te zien.

Hele lijdensweg voor niets geweest.

2 april 2007

“Ik ben niet van de Hofstadgroep, ik schiet geen mensen neer… ze willen me zwartmaken!” Piet Pfaff uit Eindhoven heeft dan wel poep naar de burgemeester gegooid, omdat deze hem geen standplaats voor zijn woonwagen wil geven, maar bedreigd? “Neu, ech nie!!”

Voor meer door Willemijn Francissen stilgezette en becommentarieerde tv-beelden zie: www.tv-willemijn.nl