Tyson in Bollywood

Mike Tyson duikt waarschijnlijk de filmwereld in. De voormalige wereldkampioen in het zwaargewicht boksen onderhandelt over een filmrol in een Bollywood-productie. Regisseur Ahmed Khan hoopt de Amerikaan op 20 april op de set te zien voor de opnames van een trailer van de Indiase film. „We onderhandelen momenteel met Tyson. Het ziet er goed uit”, gaf Khan aan. De film heeft als titel ‘Fool-n-Final’. Tyson, intussen veertig jaar heeft in eigen land problemen. In augustus moet hij voor de rechter verschijnen wegens drugsbezit en drugsgebruik tijdens het rijden. Hij werd op 29 december 2006 aangehouden in Scottsdale. Tyson was na een bezoek aan een kroeg in de auto gestapt, waarna hij bijna een ongeluk met een politiewagen veroorzaakte. De oud-bokser gaf aan de agenten toe dat hij marihuana en cocaïne had gebruikt. Hij loopt het risico van ruim zes jaar gevangenisstraf. (Reuters)