Macy Gray: BIG

Macy Gray: BIG (will.i.am/Geffen) **---

Macy Gray:BIG(will.i.am/Geffen)

Wilde u altijd al weten hoe het voelt om in een lift te wonen? Ervaar nu de claustrofobische sensatie van het wonen in een doos voor nog geen twee tientjes! Uw buren zullen u niet geloven: met deze liftmuzakcollectie hoeft u de deur nooit meer uit! Luistert u eens naar al die platgetreden paden en suikerzoete deuntjes. U hoeft niet op de teksten te letten want die gaan nergens over; u heeft al genoeg aan uw hoofd! Mocht u Macy Gray kennen uit de tijd dat ze met een rauwe stem vieze funkliederen zong, wees niet bevreesd. Alles is gladgestreken door formulepopexpert en Black Eyed Pea will.i.am.

Uw vrienden zullen jaloers zijn wanneer u ze vertelt over de plastic emotie en zielloze strijkers waarmee deze collectie u in absolute zentoestand brengt. Soms is er een zweem van een spannend muzikaal verleden maar gelukkig treedt de algehele malaise snel weer in. Verdomd: het zal u grote delen van de tijd niet eens opvallen dat de plaat opstaat!

Saul van Stapele