Sparen voor een piano

Sparen voor een piano Kort nieuws In Sandyway in Engeland stonden drie pianoverhuizers beduusd en met de handen in het haar te kijken nadat ze per ongeluk een hele dure Bösendorfer vleugel kapot hadden laten vallen. De vleugel, die wel 66.050 euro kost, moesten ze netjes vervoeren naar Devon voor een muziekfestival. Tijdens het uitladen ging het mis; de vleugel viel vier meter naar beneden. De organisator van het festival is bang dat de vleugel onherstelbaar beschadigd is. Er wordt nu gekeken of het binnenwerk nog gemaakt kan worden. De eigenaren, muziekliefhebbers die met zijn allen twee jaar lang voor de vleugel hadden gespaard, gaan er al vanuit dat ze gewoon verder zullen moeten sparen. (foto: AP/Penny Adie) Piano movers react after a Bosendorfer grand piano, in foreground, valued at 45,000 pounds (US$88750, euro66050 ) crashed to the ground after being unloaded from a lorry Tuesday, April 10, 2007 in Sandyway, England. Fundraisers for the Two Moors Festival saved for two years to raise the cash needed to buy the Bosendorfer piano, which they say is considered the Rolls-Royce of pianos. The festival's artistic director Penny Adie, said she was was left 'numb' as she witnessed it crashing to the ground. The Two Moors Festival was set up in 2001 in the wake of the foot and mouth crisis to bring tourists back to Dartmoor and Exmoor and now up to 5,000 people attend concerts at rural churches in Devon and Somerset. Adie, does not yet know the full extent of the damage but fears it may be a write-off. "We don't know what it will be like inside," she said.(AP Photo/Penny Adie/PA) ** UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE ** Associated Press

Kort nieuws

In Sandyway in Engeland stonden drie pianoverhuizers beduusd en met de handen in het haar te kijken nadat ze per ongeluk een hele dure Bösendorfer vleugel kapot hadden laten vallen. De vleugel, die wel 66.050 euro kost, moesten ze netjes vervoeren naar Devon voor een muziekfestival. Tijdens het uitladen ging het mis; de vleugel viel vier meter naar beneden. De organisator van het festival is bang dat de vleugel onherstelbaar beschadigd is. Er wordt nu gekeken of het binnenwerk nog gemaakt kan worden. De eigenaren, muziekliefhebbers die met zijn allen twee jaar lang voor de vleugel hadden gespaard, gaan er al vanuit dat ze gewoon verder zullen moeten sparen. (foto: AP/Penny Adie)