Reisverhalen

Met een audiotour naar de Maya's

Reizen kan zoveel meer zijn dan luieren op het strand. Voor de nieuwsgierige reizigers die „off the beaten track” wil gaan, zijn de reisboeken van Lonely Planet een uitkomst. Tijdens je trip is het reisboek de ideale gids, met alle adressen, routes en handige tips. En voor vertrek kun je je al inlezen in de geschiedenis, cultuur en toeristische mogelijkheden die het land te bieden heeft. Toch is zo’n reisboek beperkt. Daarom biedt Lonely Planet travelcasts aan op de website. Neem bijvoorbeeld de vierdelige audiotour door de Maya ruïnes, luister naar een verslag van het IJslandse Airwave muziekfestival, laat je rondleiden in het Berlijnse nachtleven of hoor hoe je een motortrip door India moet aanpakken. In de diverse podcasts aandacht cultuur, geschiedenis en natuur. Eigenlijk hoef je helemaal niet meer weg om de wereld te ontdekken.

Marjolein Marchal

Maak een audiotrip via lonelyplanet.com/podcasts

    • Marjolein Marchal