Internet Voorkeur

Zachte site. Tips voor een leuk reisje, een goed restaurant, een mooi boek of een romantische cd? De website Tender Feelings, die zich afficheert als ‘de zachte kant van het internet’, laat door de deelnemers aan deze Vlaamse groepsweblog de goede kant zien van Leven, Lezen, Zien, Proeven, Luisteren, Kijken, Reizen en Weten. „Op het wereldwijde web wordt er al zoveel over harde, snelle onderwerpen geschreven, dat je soms vergeet dat een mens ook wel eens behoefte heeft aan rustig thuiskomen bij zichzelf, aan zichzelf vragen stellen”, schrijven de ontwerpers van de site. Ze publiceren van ten minste negen deelnemers regelmatig bijdragen op Tender Feelings. De onderwerpen: van filmbesprekingen tot filosofische vragen, van verhandelingen naar aanleiding van krantenberichten tot pakkende luisterteksten. En tussendoor allerlei columns. Er is ook interactie met de sitemakers mogelijk. Opeen vraag van de week kan worden gereageerd. Bijvoorbeeld: „Als we zeggen dat liefde blind is, hoe kan je dan geloven in liefde op het eerste gezicht?” De makers zijn nog op zoek naar nieuwe aanwas, dus wie denkt dat hij of zij ook wekelijks een artikel, column, gedicht of verhaal kan sturen over de zachte kant van het leven, kan zich bij Tender Feelings aanmelden.

http://www.tenderfeelings.be/blog/