1 uit eten met iens

Café Restaurant Verheyden

Wezenstraat 6, Arnhem Telefoon (026) 443 70 35 Keuken open 12.00-15.00, 17.30-22.00, zo-ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 34,00 euroCategorie: Rustig praten

Niet te formeel, maar wel voor een special occasion om je als een god in Arnhem te voelen. De ommuurde binnentuin is een van Arnhems best bewaarde geheimen. Als je op veilig wilt spelen en lekker wilt eten voor zeer redelijke prijzen, ben je hier aan het juiste adres. Waar je vroeger kleine porties kreeg, is men nu een stuk genereuzer, het eten is goed afgestemd op de seizoenen en supervers.

Uitstekend | Na een mindere ervaring afgelopen zomer, was het deze keer weer helemaal goed. Lekker gegeten en gedronken, antipasti (aanrader) en zeebaars. Sympathiek bedienend personeel. Minder is de tafel van een halve vierkante meter waar vier borden en vier glazen nauwelijks op passen. De stoelen nodigen ook niet uit voor een lange zit. (25-02-2007 F. G. te Arnhem)

Uitstekend | Dit restaurant staat hoog in mijn favorietenlijstje met Arnhemse restaurants. De bediening is altijd vriendelijk en vlot. Met name de antipasti als voorgerecht is superlekker en als hoofdgerecht is de pasta met pesto niet te versmaden. Een topper! (13-01-2007 N. S. te Arnhem)