Pablo Pijnappel

Pablo Pijnappel Pablo Pijnappel is altijd op zoek, naar personen, familie en verhalen. Die zoektochten zijn documentair gefilmd, in combinatie met found footage. Pijnappel, kunstenaar met een Braziliaanse vader en Nederlandse moeder, zet fragmenten naast elkaar zonder doorlopend verhaal, want het gaat Pijnappel dan ook niet om een ondubbelzinnig beeld, maar om hoe verhalen en geschiedenissen tot stand komen, hoe onvolledige details vragen om aangevuld te worden. Pablo Pijnappel t/m 28 mei in De Hallen,Grote Markt 16, Haarlem. Open di-za, 11-17, zo 12-17u. Pijnappel, Pablo

Pablo Pijnappel is altijd op zoek, naar personen, familie en verhalen. Die zoektochten zijn documentair gefilmd, in combinatie met found footage. Pijnappel, kunstenaar met een Braziliaanse vader en Nederlandse moeder, zet fragmenten naast elkaar zonder doorlopend verhaal, want het gaat Pijnappel dan ook niet om een ondubbelzinnig beeld, maar om hoe verhalen en geschiedenissen tot stand komen, hoe onvolledige details vragen om aangevuld te worden.

Pablo Pijnappel t/m 28 mei in De Hallen,Grote Markt 16, Haarlem. Open di-za, 11-17, zo 12-17u.