Overige films

Bubble Boy (Blair Hayes, 2001, VS). Komedie over 17-jarige jongen die vanwege een falend afweermechanisme noodgedwongen in een plastic tent leeft, werd hier en daar (onder meer door de Immune Deficiency Foundation) van smakeloosheid beticht. De jongen wordt een held die zijn beperkingen overwint. Hij ontvlucht in een mobiele bubbel het ouderlijk huis om te voorkomen dat zijn buurmeisje met een ander trouwt. Bewonderenswaardige hoofdrol van Jake Gyllenhaal. RTL7, 20.30-22.00u.

Her Alibi (Bruce Beresford, 1989, VS). Karakterloze thriller-komedie. Door ‘writer’s block’ geplaagde auteur Tom Selleck hoopt inspiratie te vinden door zich op te werpen als alibi van een van moord verdachte Roemeense. BBC1, 1.35-3.05u.

The Incredible Journey (Fletcher Markle, 1963, VS). Familiefilm van Disney over thuisreis van twee honden en een kat. Morgen, BBC2, 12.00-13.20u.