Nijntje op vakantie

Nijntje op vakantie Nijntje gaat op vakantie, met vriendinnetje Nina. En op vakantie maken ze van alles mee. Nijntje is al aan haar derde musical toe. Nijntje op vakantie is, net als de twee vorige, met speels raffinement geschreven door Ivo de Wijs, kwiek op muziek gezet door Joop Stokkermans en met veel fantasie geënsceneerd door Bruun Kuijt. Eva Poppink speelt de titelrol als konijntje vol binnen- en buitenpretjes die de kleine toeschouwertjes onmiddellijk voor zich inneemt. Tournee t/m 10 juni. Inl. 0900-9203, www.nijntje.nl Veenendaal, 23-03-07. Beeld uit de voorstelling "Nijntje gaat met vakantie", de musical van Ivo de Wijs met muziek van Joop Stokkermans naar de verhalen van Dick bruna. Regie Bruun Kuijt. Premiere 9 april 2007. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Nijntje gaat op vakantie, met vriendinnetje Nina. En op vakantie maken ze van alles mee. Nijntje is al aan haar derde musical toe. Nijntje op vakantie is, net als de twee vorige, met speels raffinement geschreven door Ivo de Wijs, kwiek op muziek gezet door Joop Stokkermans en met veel fantasie geënsceneerd door Bruun Kuijt. Eva Poppink speelt de titelrol als konijntje vol binnen- en buitenpretjes die de kleine toeschouwertjes onmiddellijk voor zich inneemt.

Tournee t/m 10 juni. Inl. 0900-9203, www.nijntje.nl