Overige films

A Guy Thing (Chris Koch, 2003, VS). Moeizaam romantische klucht. Paul Morse (Jason Lee) staat op het punt te trouwen met Becky Jackon (Selma Blair), maar wordt op een ochtend wakker naast haar nicht Karen Cooper (Julia Stiles). Ook met James Brolin. RTL5, 20.30-22.25u.

* Frantic (Roman Polanski, 1987, VS). Ongewone, persoonlijke thriller beperkt zich strikt tot het 'point of view' van de hoofdpersoon Richard Walker (Harrison Ford): een infatsoenlijke Amerikaanse arts die in Parijs zijn spoorloos verdwenen vrouw zoekt en zich geconfronteerd ziet met xenofobie en terreur. Ook met Emmanuelle Seigner en Betty Buckley. Net5, 20.30-22.50u.

The Adventure of Barry McKenzie (Bruce Beresford, 1972, Australië). Regiedebuut van Beresford zou de invloed vertonen van The Marx Brothers. Uitgelaten komedie over Australiër (Barry Crocker) die voor het eerst Engeland bezoekt. BBC2, 1.20-3.00u.