Krajicek zorgt voor stunt in Charleston

Krajicek zorgt voor stunt in Charleston Charleston, 11 april. Charleston, 11 april. Michaëlla Krajicek zorgde gisteren tijdens het tennistoernooi van Charleston voor een stunt door in de tweede ronde de als eerste geplaatste Nicole Vaidisova te verslaan: 4-6, 6-4 en 6-3. Met de fraaie zege nam Krajicek revanche voor haar nederlaag tegen de nummer acht van de wereld, die haar eerder dit jaar in het toernooi van Miami aan de kant zette: 4-6, 7-5 en 6-2. De als derde geplaatste Serena Williams moest haar tweederondepartij tegen de Chinese Chan Yung-Jan in de eerste set staken wegens een blessure. (Foto Reuters) Michaella Krajicek of the Netherlands, serves to Nicole Vaidisova of the Czech Republic, during their second round match of the 2007 Family Circle Cup tennis tournament in Charleston, South Carolina, April 10, 2007. REUTERS/John Sommers II (UNITED STATES) REUTERS