Kopstoot in Alkmaar

Nederland heeft sinds gisteren zijn eigen kopstootincident. Al zullen de beelden van Khalid Sinouh niet de hele wereld over gaan. De AZ-doelman ging gisteren na de ochtendtraining minutenlang met zijn hoofd tegen het hoofd van een Telegraaf-verslaggever staan die naar zijn mening te kritisch over zijn rol in de wedstrijd tussen Jong AZ en Jong Vitesse (0-1) had geschreven. „Als ik je op straat tegenkom, heb je een probleem”, was een van de dingen die Sinouh hem toewierp voordat medespelers de reservekeeper apart namen. „Sinouh heeft te emotioneel gereageerd, op een manier die niet past bij de normen en waarden van een speler van AZ”, liet de club in een officiële reactie weten. „AZ betreurt dit ten zeerste en heeft inmiddels haar excuses aangeboden aan de verslaggever.”