Internet Voorkeur

Fietsen. De dagen worden weer langer. Inmiddels is het niet meer nodig een jas aan te trekken als je naar buiten gaat. Tijd om lekker een keertje uit te waaien, met de fiets door dorpjes en langs meertjes te crossen en de omgeving een beetje te verkennen. Op de site Fietsen Eén Twee Drie! is alles – maar dan ook echt alles – te vinden dat je moet weten als je een fietstour wil plannen: fietsroutes, een fietsagenda, fietswinkels, fietslinks, ‘fietsrecensies’ en een fietsnieuwsbrief. De handigste service is de fietsrouteplanner. Je kan in het databestand van de website meer dan 2.500 verschillende fietstochten in binnen- en buitenland vinden. Bezoekers van de site kunnen op land, provincie of plaats zoeken. Maar het is ook mogelijk om voor een themaroute zoals een bollen- en bloesemtour kiezen. Op Fietsen Eén Twee Drie! staan tochten die door derden zijn samengesteld, maar ook door de makers zelf uitgestippelde routes. De ‘eigen tochten’ worden gecontroleerd en geactualiseerd en bevatten naast gedetailleerde routebeschrijvingen in veel geval ook een routekaart. En als je tijdens het fietsen van zo'n route verdwaalt en op die manier een nieuwe variant op de reeds bestaande tocht ontdekt, is dat alleen maar leuk. Tips over nieuwe fietsroutes zijn altijd welkom op de site.

Meer informatie op www.fietsen.123.nl.