7 Cadeautje

Geef geen kip, wel kipcadeaubon Kippenboer Antoine Damen. Langeweg, 16-02-06 © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin

Kipcadeaubon

www.adopteereenkip.nl, 14,75 euro voor een half jaar, 29,50 euro voor een jaar

Cadeaubonnen. Uit onderzoek blijkt dat dit een van de meest gewaardeerde giften onder volwassen Nederlanders is. Maar ja, die boekenbon, platenbon en VVV-bon kennen we nu wel. Wil je de tegoedbon toch een origineel tintje geven? Geef dan een bon voor een adoptiekip cadeau. De begunstigde krijgt onder meer: een adoptiecertificaat, wordt maandelijks voorzien van verse eieren, kan de belevenissen van de adoptiekip volgen via een webcam en mag zelfs één keer de kip bezoeken op de boerderij. Bovendien kan de adoptiekip op elke gelegenheid afgestemd worden. Denk bijvoorbeeld aan een Abrahamkip, Feestkip, Beterschapkip of Hetspijtmekip. Het bestellen van de bon is simpel. Via de website kan je op elk willekeurig moment een op naam gestelde kipcadeaubon kopen en direct uitprinten. (RH)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Carola Janssen, Titia Ketelaar en Irene de Vette