1 uit eten met iens

Brasserie Maritime

Nieuwe Haven 21, Schouwen Duiveland, ZierikzeeTelefoon (0111) 412 156Keuken open 12.00-21.00Gem. prijs 3-gangen à la carte 21,00 euroCategorie: Vis

Onbeperkt Oosterscheldekreeft eten, in de beperkte tijd dat het mag, in een eigentijdse ambiance. Een keukenbrigade die uitstekend overweg kan met de bereiding van vis en zeevruchten. Vers, puur en veel zijn hier de steekwoorden, al blijven de garnering en bijgerechten een beetje achter. De bediening is jong, maar levert prima service. Hou ook de kreeftenactie in de gaten.

Uitstekend | Het wordt lastig als we de menukaart zien. Te veel lekkers. We genieten uiteindelijk van een overheerlijke Oosterscheldekreeft en oesters. We zijn best wat gewend maar dit is een aanrader. Ook de bediening werkt vol overgave en vooral met een glimlach. Super. (04-02-2007 R. G. te Amstelveen)

Uitstekend | In de winter is Maritime net zo leuk als in de zomer. Wij aten een 7-gangendiner, finger food, voor 29,95 euro. Iedere gang was weer een prachtige verrassing. Vooral de lasagne met garnalen en de tiramisu waren heerlijk! Leuke, vriendelijke bediening en de eigenaar heeft echt hart voor zijn zaak! Tip: de dessertwijn. (23-11-2006 M. A. te Leiden)